Bezoek de infokeet!

Zolang de werken aan de Antwerpse Scheldekaaien duren, kun je poolshoogte komen nemen in de infokeet. In die tentoonstellingsruimte vertellen we je alles over het Sigmaplan, het Scheldekaaienproject en de voortgang van de werken.

De infokeet is een mobiele tentoonstellingsruimte. Begin 2019 verhuisde de keet naar de Tavernierkaai, niet ver van het Steen, omdat de werken zich momenteel in die omgeving afspelen.

Praktisch

Elke derde woensdag van de maand opent de infokeet haar deuren voor het grote publiek, telkens van 12 tot 20 uur. Je bent er welkom om de laatste weetjes mee te pikken over grootschalige werken op de kaaien. Een medewerker staat je graag te woord.

Zin om de infokeet te bezoeken met vrienden, collega’s of met een klas? Dat kan! Onze medewerkers maken je graag wegwijs in het project. De rondleiding gebeurt op jouw maat. De aanvraag voor een groepsbezoek stuur je naar scheldekaaien@vlaamsewaterweg.be.

Belangrijke mededeling!

Omwille van het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om het infopunt te bezoeken. Ook de open infokeetdagen van elke derde woensdag van de maand kunnen voorlopig niet plaatsvinden.