Welkom in het infopunt!

In het infopunt van de Durmevallei krijg je alle informatie over het Sigmaplan en de natuur langs de Durme. Het infopunt is gratis te bezoeken na reservatie. Je kan een bezoek aan het infopunt ook combineren met een wandeling, fietstocht of boottocht. Het is de ideale manier om meer te weten te komen over het Sigmaplan en de projectgebieden in de Durmevallei en te genieten van de prachtige natuur! Een groep enthousiaste Sigmagidsen staat klaar om jou en je groep op sleeptouw te nemen.

Praktisch

Het infopunt bevindt zich op de Scheldedijk in Driegoten in Hamme. Op afspraak kan je in groep langskomen. Voor info en reservaties neem je contact op via durme@sigmaplan.be of 052 34 25 40.

Grenzeloze Schelde vzw

Grenzeloze Schelde-Escaut Sans Frontières vzw is de organisatie achter het infopunt van de Durmevallei. Ze hebben een mooi aanbod om de Durmevallei te voet, met de fiets of per boot te komen verkennen. Telkens krijg je het gezelschap van een ervaren Durmegids. 

Van mei tot september is het infopunt elke eerste zondag van de maand open voor het grote publiek van 14 tot 17 uur.

Zin in meer? Grenzeloze Schelde organiseert jaarlijks verschillende boottochten op de Schelde, langs verschillende gebieden van het Sigmaplan. Zonder meer een aanrader! Meer info over alle activiteiten van Grenzeloze Schelde-Escaut Sans Frontières vzw vind je hier.