Elke eerste zondag van de maand, van mei tot september, zet het infopunt van de Durmevallei de deuren open. Combineer je bezoek met een wandeling, fietstocht of boottocht!

In het infopunt van de Durmevallei kom je alles te weten over het doel van het Sigmaplan, de werking van de verschillende overstromingsgebieden, de ontwikkeling van unieke en prachtige natte natuur en nog veel meer.

Het infopunt is gratis te bezoeken: in principe na reservatie, maar tijdens het toeristisch seizoen ook elke eerste zondag van de maand tussen 14 en 17 uur. Tip: gebruik het infopunt als uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten in de Durmevallei.

Praktisch

Het infopunt bevindt zich op de Scheldedijk in Driegoten in Hamme. Van mei tot september ben je elke eerste zondag van de maand welkom tussen 14 en 17 uur. 

Je kan een bezoek aan het infopunt combineren met een geleide wandeling, fietstocht of boottocht. Een groep enthousiaste Sigmagidsen staat klaar om jou en je groep op sleeptouw te nemen. Check hier de activiteitenkalender van vzw Grenzeloze Schelde.