Werken aan de nieuwe ringdijk in het Hedwige-Prosperproject

Door de werken in het Hedwige-Prosperproject zal de infokeet verhuizen en daardoor twee maanden gesloten zijn. In april kan je er weer terecht, maar wel op een nieuwe locatie: in Doel.

Misschien konden we je al persoonlijk begroeten in de infokeet, of overweeg je binnenkort een bezoek aan ons. De bouw van de ringdijk schiet echter aardig op, daarom is een verhuis van onze infokeet onvermijdelijk. Die staat nu immers midden in de werfzone, en wordt minder en minder bereikbaar ...

Voordat we in onze nieuwe stek kunnen intrekken, moet er nog een en ander gebeuren: alles leegmaken, ontmantelen, de nieuwe locatie bouwrijp maken, verhuizen en opbouwen, … Die werken vinden plaats in februari en maart 2013. Gedurende die periode is een bezoek aan de infokeet onmogelijk.

Voor meer informatie hierover, of het aanvragen van een bezoek en een programmabespreking op onze nieuwe locatie, kan je nog steeds terecht op info@hedwigeprosper.be, of het nummer 0032 (0)3 575 91 73 (dat tijdelijk wordt doorgeschakeld naar de kantoren van W&Z te Antwerpen).

Hopelijk kunnen we je vanaf begin april verwelkomen op onze nieuwe locatie in Zoetenberm 6a, te 9130 Doel!

  • Sluiting infokeet: tijdens de maanden februari en maart 2013
  • Nieuwe locatie infokeet vanaf april 2013: Zoetenberm 6a, 9130 Doel

Hier vind je meer informatie over het Hedwige-Prosperproject