STARTDATUM: 03/02/2023

EINDDATUM: 17/02/2023

 

In februari worden de werkzaamheden voor de aanleg van het Sigmaproject ‘Grote Vijver’ kortstondig hervat. De oeververdediging van de vijver wordt verder afgewerkt. 

De werken starten op 3 februari 2023 en zullen (vermoedelijk) eindigen op 17 februari 2023. Ten gevolge van de werken zal het jaagpad langs de Dijle, vanaf de compartimenteringsdijk tot aan de Zandvoortstraat, tijdelijk niet toegankelijk zijn voor voetgangers en fietsers. Een omleiding zal voorzien worden via: Compartimenteringsdijk - Battenbroek - Blarenberglaan – Zandvoortstraat.

 

kaart-omleiding-grote-vijver-dijlemonding 

Waar kan je terecht met vragen of opmerkingen tijdens de werken?

Heb je vragen over de werken? Dan kan je terecht bij de aannemer van de werken Ghent Dredging NV via info@ghentdredging.be of 09 222 61 57. Heb je een algemene vraag? Dan kan je contact opnemen met De Vlaamse Waterweg nv via info@sigmaplan.be.

 

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via

www.sigmaplan.be.

 

 

Sigmaplan beschermt Dijlemonding en omwonenden

Het Sigmaplan bereidt Vlaanderen vandaag voor op het klimaat van morgen. Het wil beter beschermen tegen overstromingen van de Schelde en haar zijrivieren en de zeldzame en waardevolle riviernatuur herstellen. Het Sigmaplan wordt uitgevoerd door De Vlaamse Waterweg nv en het Agentschap voor Natuur en Bos.