Nu gratis in de rekken: de Z-kaart voor Schelde en Durme! Onze nieuwe fiets- en wandelkaart is de ideale metgezel om het land van Schelde en Durme én de Sigmagebieden te ontdekken. Je vindt het handige kaartje aan de rivierveren en in lokale infopunten.

De groene regio rond Schelde en Durme is het kloppend hart van het Sigmaplan. Er liggen niet minder dan acht projectgebieden verzameld, waar we werk maken van overstromingsgebieden en authentieke riviernatuur. Onbekend, onbemind? Met een nieuwe fiets- en wandelkaart bieden we je een ideale leidraad voor uitjes in deze groene streek. De Z-kaart geeft je niet alleen een overzicht van alle fietsknooppunten, maar vat onze plannen voor elk van de gebieden in een notendop samen. Bijgelezen en georiënteerd? Dan steek je het uitvouwbare Z-kaartje makkelijk weg in je achterzak.

Waar vind je de Z-kaart?

Je vindt de gratis Z-kaart van Wetteren tot Kallo in tal van lokale infopunten: bibliotheken, toeristische diensten, wielercafés, B&B’s … Ook op de veerboten die je over Schelde en Durme loodsen, kun je een exemplaar meegrissen. Waar wacht je nog op?

Bekijk de Z-kaart hier.