Met meer dan 40 spetterende activiteiten op 7 verschillende locaties bedienen we jong en oud, natuurliefhebber en sportfanaat, levensgenieter en fijnproever. Iedereen welkom op 22 september op de Netedag! 

Vaar mee met de stoere drakenboot, neem deel aan de Grote Getijdenshow, betreed de biosfeer, verken het historische beemdendlandschap, woon een demo krabben vangen bij, bekijk de nieuwe Mol-ter-Netebrug door een 3D-bril en proef het Netebier. Ondertussen maak je kennis met oogstrelende natuurgebieden en verborgen erfgoedparels in de vallei van de Kleine Nete tussen Ranst en Lier, en ontdek je hoe we de Netevallei beschermen tegen overstromingen en wapenen tegen de gevolgen van de klimaatverandering.  

Omdat het autoloze zondag is, rijdt er een gratis treintje. De Vlaamse Waterweg nv stelt voor een deel van de verplaatsing over het water haar boot, de Blauwe Reiger, ter beschikking. Verder kan je ook met de fiets, de huifkar of zelfs te voet een uitgestippeld parcours volgen zodat je niets hoeft te missen. Parkeren kan gratis aan parking De Mol in Lier, op zo'n 250 meter van de evenementenweide.   

Laat ons weten dat je komt via het Facebook-evenement.  

Hier vind je ook alle praktische informatie.