Meer recreatie op en langs het water

De unieke natuur langs de Schelde en haar zijrivieren laat unieke vormen van recreatie toe. Door daar volop in te investeren, maken we de rivieren en hun omgeving nog aanlokkelijker voor fietsers, wandelaars en andere recreanten.

Fietsen langs de Schelde, Wetteren, ©TOV
directions_bike

Meer sport en ontspanning

Voor wie graag de natuur beleeft, ontwikkelen we knuppel- en leerpaden, thema- en luisterwandelingen, belevingsparken en picknickbanken … Sportievelingen profiteren dan weer van nieuwe mountainbikeroutes, ruiterpaden, kajak- en waterskimogelijkheden, hengelvijvers … Er is voor elk wat wils.

 

handshake

Ruime keuze via partnerships

Dankzij samenwerkingen met onder andere steden, gemeenten, provincies, Natuurpunt, toeristische en sportorganisaties blijft het recreatieve aanbod zich uitbreiden. Ook landbouwers dragen hieraan bij, met B&B’s, hoevewinkels met artisanale streekproducten en begeleide bedrijfsbezoeken.

info

Blik achter de schermen in de infokeet

In heel wat projectgebieden staat een infokeet zolang de werken bezig zijn. Daar kom je meer te weten over het project. Op sommige plaatsen bevat die infokeet ook een mobiele tentoonstellingsruimte.

Momenteel werken we aan volgende projecten

mail

Op de hoogte blijven?
Schrijf je nu in op de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het Sigmaplan? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief.

Schrijf me in voor de nieuwsbrief

help_outline

Nog vragen?
Contacteer ons.

Heb je nog een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Ga naar contact